امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

طرح توجیهی توليد نمك تصفيه‌شده

ابتدا سابقه ما را بررسی کنید سپس اعتماد نمایید . ما با مجوز وزارت صنایع و معادن در زمینه طراحی صنعتی و با پشینه علمی مستند خدمت رسان ایده هایتان هستیم.
ارائه انواع طرح توجیهی صنایع غذایی همراه با محاسبات مالی ، اقتصادی مورد قبول وزارت صنایع و معادن ، وزارت جهاد کشاورزی ، وزارت تعاون و کلیه بانک های عامل در کوتاهترین زمان ممکن در سراسر ایران زمین.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
شرکت ارمغان صنعت صدر

آدرس:
تهران خیابان 13 آبان جنب کلانتری پلاک 24 واحد 1

تلفن: 02155542363
فکس: 02155033754

http://armaghansanat-co.ir/

قبل از احداث كارخانه‌های تصفیه ی نمك، نمك خوراكی در كارگاه‌های سنتی به این شکل تولید می ‌شد كه به سنگ نمك استخراج شده از معدن، پس از آسیاب شدن و سرند كردن، یُد اضافه گشته و در كیسه‌های نایلونی زرد رنگ روانه ی بازار مصرف می ‌شد.

فرآیند تولید در كارخانه‌های تصفیه ی نمك شامل مراحل زیر است:

1- آسیاب كردن سنگ نمك (یا استفاده ی مستقیم از نمك تبخیری) و انحلال آن در آب خالص و تهیه ی محلول اشباع آب ‌نمك.

 2- اضافه كردن مواد شیمیایی برای رسوب كامل كلسیم و منیزیم و خارج نمودن مواد نامحلول.

3- عبور محلول آب نمك از فیلترهای شنی برای حذف ذرات ریزتر از 30میكرون.

4- تبخیر محلول اشباع نمك و تولید بلورهای (كریستال‌ها) خالص نمك و جداسازی آنها توسط سانتریفوژ.

5- شست ‌وشوی نهایی بلورهای نمك در سانتریفوژ و اضافه كردن یُد به آن.

6-  خشك كردن كریستال‌های نمك در خشك كن با استفاده از هوای گرم و انتقال نمك به سیلوهای ذخیره.

 7- بسته ‌بندی نمك با دستگاه‌های تمام اتوماتیك.

همان‌گونه كه دیده می ‌شود در این روش علاوه بر افزایش میزان خلوص تا حداقل 5/99درصد، تمام ناخالصی‌های محلول و نامحلول نمک حذف می شوند و نیز به علت دمای بالای مورد استفاده، آلودگی‌های میكروبی(كه در صنایع غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است) از بین می ‌روند.